Erasmus Günleri okulumuzda yüzyüze ve çevrimiçi etkinliklerle kutlandı.

Enjoy English Effectively projemizin 3. Gazetesi yayında

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Büyük Türk Ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.
İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

19 Mayıs 1919 kurtuluş umudunun, zafere giden yolun  ve  ulusal egemenliğin başlangıç günüdür.

Mustafa Kemal Atatürk "Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri  ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak." sözüyle Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere emanet etmiştir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nız kutlu olsun!

Yenişehir Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi ve öğrencilerimizin başvuru sahibi olduğu,  Türk Patent ve Marka Kurumuna 14 adet Tasarım Tescil başvurusu, Ergin ĞAYA, Emek KOÇAK, Kadir KOÇAK, Özlem GÖKTAŞ, Özlem ALKAN GÜNGÖR ve Hikmet TUTAYSALGIR danışmanlığında yapılmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlu olsun!

Ock

İMZALALANAN PROTOKOL İLE BİLSEM ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTENİN TÜM BÖLÜMLERİNDEKİ DERSLER, ATÖLYELER, ARAŞTIRMA MERKEZLERİNDEKİ ÇALIŞMALARA DÜZENLİ OLARAK KATILABİLECEKLER...

Haz

Mersin Üniversitesi ve Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile geleneksel olarak düzenlenen 13. Matematik Olimpiyatlarında Merkezimiz ÖYG programı öğrencilerinden Berat Can İŞLER ve danışman öğretmeni Ahmet Faruk YILDIRIM´ın çalışmaları neticesinde öğrencimiz 10. sınıflar kategorisinde Olimpiyat 2.liği kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.